2011/10/31

ロッテルダム・アート・カレンダー掲載のお知らせ


ロッテルダム・アート・カレンダー2012年に私の作品が選ばれ、写真が掲載されています。ロッテルダムに拠点を置く芸術家・建築家・デザイナーなどから厳選された365作品が載っています。11/11発売予定です。

Uitnodiging lancering Grote Rotterdamse Kunstkalender 2012Op 11-11-11 is het zo ver: de Grote Rotterdamse Kunstkalender 2012 wordt gepresenteerd, gelanceerd en gevierd in LP2. U bent van harte welkom om bij dit moment aanwezig te zijn vanaf 17.00 uur.

De Grote Rotterdamse Kunstkalender bevat 366 (schrikkeljaar!) werken van aanstormende en gevestigde Rotterdamse kunstenaars, fotografen, architecten, illustratoren en (mode)vormgevers. Daarmee laat de kalender de diversiteit en kracht zien van het kunstenveld in Rotterdam!

Tijdens deze lancering willen we met u allen hoopvol vooruitblikken op 2012. Wat gaan we doen in 2012? Het zijn hele spannende zo niet barre tijden voor de kunsten. We willen daarom deze vrijdagmiddag/avond aangrijpen om het aangename en het nuttige te combineren middels een hele grote idee-uitwisseling. Dit alles geflankeerd met een eenvoudige doch voedzame maaltijd en drank voor iedereen. Natuurlijk geven ook diverse types acte de présence, maar daarover later meer!

Wij hopen dat tout Rotterdam zijn of haar gezicht zal laten zien en van zich zal laten horen. Ook gaan wij er vanuit dat al de creatoren van deze kalender hun werk even laten rusten om samen te proosten op de schoonheid van Rotterdam en de Kunsten. Voor al die andere minder creatieven de kans om de mensen achter de werken in de kalender live te aanschouwen.

Het belooft deze 11-11-11 feestelijk te worden: hoera de Grote Rotterdamse Kunstkalender is dan een feit!

Kom langs en neem uw vrienden en/of familie mee zodat het echt gezellig wordt. Vanzelfsprekend is de kalender ook te koop op deze avond (27,50 euro).
Neem contant geld mee! (geen pin)

Vanaf 17.00 uur in LP2, Wilhelminakade 326 te Rotterdam

Hartelijke groet namens al diegenen die zich hebben ingespannen om de kalender te realiseren,

Michiel Houdijk, Rineke Kraaij en Gérard Steenbergen

michiel@trichis.nl / rineke@kantoorkraaij.nl / steenbergen@lp2.nl

Deze presentatie is mede mogelijk gemaakt door

0 件のコメント:

「嗅覚のゲーム」がファイナリストに選ばれました!

2009年より教えてきた授業「嗅覚のゲーム」が、第5回Art and Olfaction Awards のSadakichi Award 部門にてファイナリストに選ばれました。 photo: Lucia Guglielmetti 今回は自分の作...